Verhuizen Rotterdam

Verhuizen in of naar Rotterdam? Een probleemloze verhuizing begint met de organisatie ervan.

Dus start met een gesprek met het verhuisbedrijf in Rotterdam, de Erkende Verhuizer, Jac Den Hollander.

Gaat u verhuizen binnen of naar Rotterdam? Dan is het slim om een verhuisbedrijf te kiezen met jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen. Jac Den Hollander werkt alleen met gediplomeerde verhuizers en een strakke planning die met u afgestemd is. Wat kost een verhuizing? Wij komen graag van tevoren bij u langs om alles door te spreken en u direct te informeren over de verhuiskosten middels onze vrijblijvende offerte.

Wij kunnen de volledige verhuizing en nazorg van het oude huis overnemen. Er kan meer dan u wellicht denkt. Want wat dacht u van: bezemschoon opleveren, alles-in en uitpakken, demonteren en weer monteren? Ook heeft u de optie om tijdelijk spullen bij ons op te slaan, want wij beschikken over een moderne inboedelopslag.

In overleg stellen we een plan van aanpak op voor uw verhuizing. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing veel minder stress oplevert!

Verhuizen Rotterdam

 

Volledige zekerheid

Een verhuizing neemt veel plannen met zich mee, slapeloze nachten en dagen inpakken. Bij Jac den Hollander snappen wij dat een verhuizing emotioneel kan zijn. U gaat voorzichtig om met uw spullen en kunt er natuurlijk vanuit gaan dat wij uw inboedel met de grootste zorg behandelen. Daarom werken wij ook met het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers. Dit geeft drie garanties met zich mee:

  1. Wij sluiten voor u een uitgebreide verhuisverzekering af. Uw inboedel is verzekerd voor maximaal € 100.000,- op basis van nieuwwaarde. Hiermee is uw inboedel verzekerd tegen alle verliezen en materiële schade.
  2. U kunt een beroep doen op de verhuisgarantie. Door middel van het garantiecertificaat bent u er van verzekerd dat uw verhuizing door gaat, met een andere Erkende Verhuizer, wanneer wij onverhoopt niet meer in staat zijn uw verhuizing uit te voeren.
  3. Het garantiecertificaat biedt u de garantie dat een aanbetaling tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd, indien u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

 

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over verhuizen in of naar Rotterdam? Of wilt meteen een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op!