Verhuisbedrijf in Vlaardingen

Jac Den Hollander Verhuizingen is het verhuisbedrijf dat u helpt bij iedere verhuizing in Vlaardingen omgeving. Wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z, met behulp van gediplomeerde verhuizers en een strakke planning die afgestemd is op uw eisen en wensen. Op onze kennis en kunde kunt u vertrouwen. Wij zijn immers niet voor niets een erkend verhuisbedrijf. Natuurlijk brengt verhuizing de nodige kosten met zich mee, maar wij garanderen dat u bij ons kunt genieten van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Mocht u nieuwsgierig zijn naar wat de kosten voor uw verhuizing zijn, dan kunt u altijd een gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Prettig verhuizen dankzij ons verhuisbedrijf in Vlaardingen

Gaat u binnenkort naar of binnen Vlaardingen verhuizen? Dan staat u waarschijnlijk een zeer hectische tijd te wachten. Om wat rust te creëren in alle hectiek, is het verstandig om een deskundig verhuisbedrijf in te schakelen. Ook een verhuischecklistkan u hierbij helpen. Kies bijvoorbeeld voor de vakkundige verhuizers van verhuisbedrijf Jac Den Hollander Verhuizingen, die ook actief zijn in de omgeving van Vlaardingen. Zij kunnen u helpen bij zowel het verhuizen van een particuliere inboedel als een zakelijke verhuizing binnen of naar Vlaardingen. Indien gewenst kunnen zij zelfs uw inboedel inpakken en op de nieuwe locatie uitpakken, maar ook meubelen demonteren en opnieuw monteren. U bepaalt zelf welke taken u liever zelf uitvoert en welke u aan onze deskundige verhuizers overlaat. Pas nadat wij hier duidelijke afspraken over gemaakt hebben, stellen wij een plan van aanpak voor u op en gaan wij met de daadwerkelijke verhuizing aan de slag. Immers, iedere verhuizing is maatwerk!

16.000 vierkante meter geconditioneerde en beveiligde inboedelopslag

Wij zijn graag uw verhuizer in Vlaardingen. Verhuizen zonder zorgen laat u over aan de verhuizers van verhuisbedrijf Jac Den Hollander Verhuizingen, die werkzaam zijn in de hele regio van Vlaardingen. Ons bedrijf beschikt ook over een geconditioneerde en beveiligde inboedelopslag van maar liefst 16.000m3, waar bijvoorbeeld een deel van uw inboedel opgeslagen kan worden. Ook beschikken wij over een archiefopslag.

Heeft u vragen over onze faciliteiten en diensten? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 010 455 5632. Onze professionele verhuizers stropen graag de mouwen op voor uw verhuizing!

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing

Vraag offerte op


✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Bel (010) 455 15 88

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen