Verhuisbedrijf Spijkenisse

Heb je een verhuisbedrijf nodig dat u helpt bij een verhuizing in of naar Spijkenisse? De verhuizers van Jac Den Hollander Verhuizingen staan al voor u klaar. Hoe groot uw inboedel ook is, wij weten deze met de grootste zorg te verhuizen. U de zorgen uit handen nemen is onze doelstelling, waar wij keer op keer in slagen. En dat al sinds onze oprichting in 1923. Professionaliteit en vakmanschap, dat is wat ons verhuisbedrijf kenmerkt. Bovendien geniet u bij ons altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Verhuizen in Spijkenisse zo geregeld door onze verhuizers

Jac Den Hollander Verhuizingen is een erkend Rotterdams verhuisbedrijf dat onder meer actief is in Spijkenisse. Wat houdt dit precies in? Wanneer u een erkend verhuisbedrijf inschakelt, dan weet u dat uw verhuizing geregeld wordt door een vakkundig team van verhuizers, dat duidelijke afspraken met u maakt. Uw kostbare spullen zijn in veilige handen en u krijgt Verhuisgarantie: uw verhuizing gaat gegarandeerd door wanneer het verhuisbedrijf dat u in eerste instantie had ingeschakeld verhinderd blijkt te zijn. Ook sluiten wij voor u een uitgebreide verhuisverzekering af. Kortom, Jac Den Hollander Verhuizingen biedt u volledige zekerheid. Dat geldt overigens niet alleen wanneer u de verhuizers van ons verhuisbedrijf inschakelt voor het verhuizen van een particuliere inboedel, maar ook voor een zakelijke verhuizing. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze dienstverlening rekenen. Een verhuizing kan soms chaotisch zijn. Door onze verhuischecklist en gestructureerde aanpak zorgen wij dat de verhuizing goed verloopt.

Verschillende verhuisdiensten aangeboden

De verhuizers van verhuisbedrijf Jac Den Hollander Verhuizingen bieden klanten verschillende diensten aan ten aanzien van verhuizen in de omgeving van Spijkenisse. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw spullen door ons te laten inpakken en uitpakken en meubelen te demonteren en monteren, maar als u dat liever zelf doet, dan kunt u dat natuurlijk ook aangeven. Ook voor tijdelijke inboedelopslag kunt u bij ons terecht. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel dan even naar 010 455 5632.

Niet alleen voor uw bedrijfsverhuizing in Spijkenisse kunt u bij ons terecht. Wij zijn werkzaam in de gehele regio, waaronder: Gouda, Rotterdam, Barendrecht, SchiedamRhoonNieuwerkerk aan den IjsselCapelle aan den IJsselBergschenhoekVlaardingenKrimpen aan den IJssel en Ridderkerk.

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen