Verhuisbedrijf in Schiedam

Wilt u alles uw rondom uw verhuizing overlaten aan een professioneel verhuisbedrijf in de omgeving van Schiedam? Neem dan contact op met verhuisbedrijf Jac Den Hollander Verhuizingen. Ons verhuisbedrijf weten iedere verhuizingen, groot of klein, tot een goed einde te brengen. Het bieden van een goed georganiseerde verhuizing op maat is waar wij bekend om staan. Bovendien is ons bedrijf een erkend verhuisbedrijf, wat onder meer inhoudt dat wij een uitgebreide Verhuisverzekering voor u af kunnen sluiten en u beroep kunt doen op de Verhuisgarantie. Wij bieden u volledige zekerheid.

Verhuizen zonder zorgen dankzij vakkundige verhuizers in Schiedam

Wanneer u gaat verhuizen in de buurt van Schiedam, dan is hulp van vakkundige verhuizers vast geen overbodige luxe. Bij een verhuizing komt veel kijken. Onze verhuischecklist kunt u helpen om de verhuizing overzichtelijk te houden.  Een deskundig verhuisbedrijf als Jac Den Hollander Verhuizingen kan een verhuizing in goede banen leiden. Wanneer u de verhuizers van ons verhuisbedrijf inschakelt voor het verhuizen van uw inboedel binnen of naar Schiedam, gaan wij eerst met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Zodra die wij deze in kaart hebben gebracht, stellen wij een plan van aanpak op, op basis van een geschikt verhuispakket. U bepaalt welke onderdelen van de verhuizing u aan ons wilt overlaten en welke u liever zelf uitvoert. Pas als we tot duidelijke afspraken gekomen zijn gaan wij aan de slag. Wij garanderen een verhuizing zonder zorgen. Wij zijn uw verhuizer in Schiedam.

Inboedel- en archiefopslag mogelijk

Of het nu gaat om het verhuizen van een particuliere of een zakelijke inboedel in Schiedam en omgeving, de verhuizers van verhuisbedrijf Jac Den Hollander Verhuizingen zijn u graag van dienst. Wist u overigens ook dat wij beschikken over een inboedel- en archiefopslag van maar liefst 16.000m3 groot, waar onze klanten gebruik van kunnen maken? Heel handig voor als u een deel van uw inboedel of archief tijdelijk wilt opslaan, maar zelf niet over genoeg opslagruimte beschikt. Vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 010 455 5632.

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing

Vraag offerte op


✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Bel (010) 455 15 88

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen