Verhuisbedrijf Rhoon

Wanneer u op zoek bent naar een verhuisbedrijf die kan helpen bij een verhuizing in Rhoon en omgeving, dan doet u er goed aan om Jac Den Hollander Verhuizingen in te schakelen. Wij zijn een erkend Rotterdams verhuisbedrijf dat elke verhuizing tot een goed einde weet te brengen. Zorgeloos verhuizen is wat wij u kunnen garanderen. Op onze kennis en jarenlange ervaring kunt u rekenen.

Verhuisbedrijf Rhoon al sinds 1923 actief

Verhuisbedrijf Jac Den Hollander Verhuizingen werd in 1923 opgericht en is sindsdien een actieve speler in de verhuiswereld, onder meer in de omgeving van Rhoon. Wij verzorgen particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen zoals onze klant dat wil. Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan alleen de inboedel van plek a naar b verhuizen. Echter, iedereen heeft andere wensen, dus ook iedere verhuizing is anders. Bij ons verhuisbedrijf gebruikt u alleen de verhuisdiensten waar u gebruik van wilt maken. Wij ondersteunen u graag op een manier die bij u past en doen er alles aan om u een zorgeloze verhuisdag te kunnen garanderen.

Zo kunt u bijvoorbeeld zelf alles inpakken en verzorgen onze verhuizers uit Rhoon de verhuizing. Een verhuischecklist kunt u hierbij helpen. U kunt er ook voor kiezen om ons ook het inpakwerk te laten verrichten. Zelfs het demonteren en monteren van meubels is mogelijk. Daarnaast kunt u, indien gewenst, natuurlijk ook gebruik maken van onze beveiligde inboedelopslag. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welk pakket het beste bij uw verhuizing in Rhoon past.

Werken volgens kwaliteitsnormering Organisatie van Erkende Verhuizers

De verhuizers van verhuisbedrijf Jac Den Hollander Verhuizingen, ook werkzaam in Rhoon, werken allen volgens de kwaliteitsnormering van de Organisatie van Erkende Verhuizers. Dat houdt onder meer in dat u beroep kunt doen op de Verhuisgarantie en dat wij een uitgebreide Verhuisverzekering afsluiten. Wilt u meer weten wat het betekent als uw verhuisbedrijf een Erkende Verhuizer is? Of wilt u specifiek weten wat Jac Den Hollander Verhuizingen voor u kan betekenen? Bel dan gerust even naar 010 455 5632. Wij stropen graag de mouwen op voor uw verhuizing!

Niet alleen voor uw bedrijfsverhuizing in Rhoon kunt u bij ons terecht. Wij zijn werkzaam in de gehele regio, waaronder: Gouda, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Barendrecht, Nieuwerkerk aan den IJsselCapelle aan den IJsselBergschenhoekVlaardingenKrimpen aan den IJssel en Ridderkerk.

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen