Verhuisbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Heeft u een verhuisbedrijf nodig voor een verhuizing in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving? En u heeft nog geen contact opgenomen met Jac Den Hollander Verhuizingen? Dan wordt het de hoogste tijd! Jac Den Hollander Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf dat vakkundige verhuizers in dienst heeft. Wij staan garant voor een zorgeloze verhuizing tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het verhuisbedrijf uit Nieuwerkerk aan den IJssel dat u ontzorgt!

Jac Den Hollander Verhuizingen is al sinds 1923 actief in de verhuiswereld, onder meer in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel. U de zorgen rondom de verhuizing uit handen nemen is onze doelstelling. Staat er een verhuizing bij u op de agenda? Bekijk dan eens onze verhuischecklist. Onze verhuizers helpen u graag bij de verhuizing! Laat ons gerust weten wat wij voor u kunnen doen en welke zaken u liever zelf uitvoert. Door uw eisen en wensen te bespreken komen wij tot een geschikt dienstenpakket. Geen particuliere verhuizing, maar als bedrijf verhuizen? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij zorgen dat de verhuizing soepel en efficiënt verloopt, zodat u zo min mogelijk hinder van de verhuizing ondervindt. Wij kunnen niet alleen uw kantoormeubelen verhuizen, maar ook de ICT-apparatuur ontkoppelen en op de nieuwe locatie aansluiten en zorg dragen voor uw archief. Niets is ons teveel. Kunt u wel wat hulp gebruiken van een deskundig verhuisbedrijf voor uw verhuizing in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem dan contact op met Jac Den Hollander Verhuizingen. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken via het nummer 010 455 5632. 

Niet alleen voor uw bedrijfsverhuizing in Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u bij ons terecht. Wij zijn werkzaam in de gehele regio, waaronder: Gouda, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Barendrecht, RhoonCapelle aan den IJsselBergschenhoekVlaardingenKrimpen aan den IJssel en Ridderkerk.

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen