Verhuisbedrijf Krimpen aan den IJssel

Jac den Hollander Verhuizingen is het verhuisbedrijf dat u nodig heeft wanneer u gaat verhuizen in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes, van A tot Z. Hoe wij die verzorgen is aan u. U kunt bij Jac Den Hollander Verhuizingen namelijk kiezen uit diverse verhuispakketten. Geef gerust aan ons door wat uw wensen zijn, dan bekijken wij welk pakket het beste bij u past.

Verhuisbedrijf Krimpen aan den IJssel voor diverse soorten verhuizingen

Jac Den Hollander Verhuizingen helpt u graag wanneer u naar of binnen Krimpen aan den IJssel gaat verhuizen. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven aan een deskundige en vlot verlopende verhuizing. Ook hebben wij ervaring met het verhuizen van school en internationale verhuizingen. Niets is ons te gek. Wij helpen u graag! Nadat wij uw wensen en eisen ten aanzien van de verhuizing besproken hebben, stellen wij een uitvoerbaar plan van aanpak aan. Wij houden van een goede planning, zodat een verhuizing gestructureerd verloopt. Onze verhuischecklist is hierbij ook een handig hulpmiddel. Natuurlijk doen wij alles in samenspraak met u. Het gaat hier immers wel om uw verhuizing.

Opslagruimte beschikbaar

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een degelijke opslagruimte nodig om uw inboedel of archief tijdelijk in op te slaan? Ook daarvoor kan Jac Den Hollander Verhuizingen voor zorgen. Wij beschikken namelijk over 16.000m3 geconditioneerde en beveiligde inboedelopslag en een brandveilige archiefopslag. Geef het gerust aan indien u van de opslagfaciliteiten van ons gebruik wilt maken bij uw verhuizing in de regio Krimpen aan den IJssel.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen over uw verhuizing of zou u graag advies willen ontvangen? Misschien wilt u wel de mogelijkheden bespreken. Voor vragen kunt u bellen naar 010 455 5632. Wij staan u graag te woord.

Niet alleen voor uw bedrijfsverhuizing in Krimpen aan den IJssel kunt u bij ons terecht. Wij zijn werkzaam in de gehele regio, waaronder: Rotterdam, BarendrechtofferteRhoonNieuwerkerk aan den IJsselCapelle aan den IjsselBergschenhoekVlaardingen, GoudaSchiedam en Ridderkerk.

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen