Verhuisbedrijf in Rotterdam

Of u nu zakelijk of als particulier verhuist, een probleemloze verhuizing begint met de organisatie ervan. En de organisatie erachter. Dus met een goed gesprek met het verhuisbedrijf in Rotterdam, de Erkende Verhuizer, Jac Den Hollander.

Jac den Hollander heeft als het verhuisbedrijf in Rotterdam jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen. Ons uitgangspunt is kwaliteit. Wij werken met gediplomeerde verhuizers en een strakke planning die wij met u afstemmen. Wat kost een verhuizing? Wij komen graag van tevoren bij u langs om alles door te spreken en u direct te informeren over de verhuiskosten middels onze vrijblijvende offerte.

Vertel ons wat u wenst en wij laten u weten hoe we dit voor u mogelijk gaan maken. Wij leveren verschillende verhuisdiensten. Er kan meer dan u wellicht denkt. Want wat dacht u van: bezemschoon opleveren, alles in- en uitpakken, demonteren en weer monteren..? Daarnaast beschikken wij over een moderne inboedelopslag voor als u tijdelijk uw spullen moet opslaan.

Al uw wensen worden van A tot Z samengevat in een gedegen plan van aanpak. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Dat geeft een stuk rust dat u goed kunt gebruiken in de hectische verhuistijd.

Volledige zekerheid

Bij Jac den Hollander Verhuizingen begrijpen wij dat een verhuizing een emotionele aangelegenheid is. U gaat voorzichtig om met uw spullen en kunt er natuurlijk vanuit gaan dat wij uw inboedel met de grootste zorg behandelen. Om garantie te kunnen geven wanneer er onverhoopt iets niet naar verwachting gaat, werken wij met het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers. Dit geeft u als klant drie belangrijke garanties!

  1. Wij sluiten voor u een Uitgebreide Verhuisverzekering af. Uw inboedel is verzekerd voor maximaal € 100.000,- op basis van nieuwwaarde. Hiermee is uw inboedel verzekerd tegen alle verliezen en materiële schade.
  2. U kunt een beroep doen op de Verhuisgarantie. Door middel van het garantiecertificaat bent u er van verzekerd dat uw verhuizing door gaat, met een andere Erkende Verhuizer, wanneer wij onverhoopt niet meer in staat zijn uw verhuizing uit te voeren.
  3.  Het garantiecertificaat biedt u de garantie dat een aanbetaling tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd, indien u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

Voor de volledige tekst en voorwaarden kunt u met ons contact opnemen via 010 455 15 88 en natuurlijk ook via website van de Erkende Verhuizers

Geheel regio Rotterdam

Niet alleen voor uw bedrijfsverhuizing in Rotterdam kunt u bij ons terecht. Ool als particulier bent u welkom. Wij zijn werkzaam in de gehele regio, waaronder: BarendrechtSpijkenisseRhoonNieuwerkerk aan den IjsselCapelle aan den IjsselBergschenhoekVlaardingenKrimpen aan den IjsselSchiedamGouda en Ridderkerk.

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen