Verhuisbedrijf Cappelle aan den IJssel

Gaat u als particulier of als bedrijf binnenkort verhuizen en bent u nog op zoek naar een verhuisbedrijf die actief is in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op met Jac Den Hollander Verhuizingen. Wij beschikken over genoeg kennis en ervaring om iedere particuliere en zakelijke verhuizing tot een goed einde te brengen. Wij zijn immers een vakkundig verhuisbedrijf dat sinds 1923 al werkzaam is. Reken op onze professionele en planmatige aanpak en profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Verhuizers Capelle aan den IJssel werken volgens kwaliteitsnormering Erkende Verhuizers

De verhuizers van verhuisbedrijf Jac Den Hollander Verhuizingen, ook actief in de regio Capelle aan den IJssel, werken volgens de kwaliteitsnorm van de Organisatie van Erkende Verhuizers. Inderdaad, ons bedrijf is een erkend verhuisbedrijf. Wij garanderen dat u de verhuizing van uw inboedel met een gerust hart aan ons over kunt laten. Onze verhuizers bieden diverse verhuisdiensten aan en het is aan u welk pakket het beste past bij uw wensen ten aanzien van het verhuizen in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Zo kunt u ervoor kiezen om ons alles te laten in- en uitpakken voordat uw spullen verhuisd worden, maar u kunt dat natuurlijk ook zelf doen. Een verhuischecklist kan u hierbij helpen. Wij bespreken graag met u wat in uw geval de beste oplossing is.

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel ook voor verhuizen van bedrijven

Jac Den Hollander Verhuizingen is niet alleen een verhuisbedrijf dat particulieren helpt bij het verhuizen binnen of naar Capelle aan den IJssel; onze verhuizers staan ook klaar voor bedrijven. Wij bieden hiervoor speciale diensten aan. Naast het verhuizen van meubelen, kunnen wij ook uw ICT-apparatuur ontkoppelen en op uw nieuwe locatie weer aansluiten. Eigenlijk zijn onze diensten bij bedrijfsverhuizingen er zo veel mogelijk op gericht om de regie in handen te nemen en de klant te ontzorgen. Vanzelfsprekend gaan wij tijdens het verhuizen ook zorgvuldig om met uw vertrouwelijke gegevens. Kunnen wij u binnenkort van dienst zijn? Dan horen wij natuurlijk graag van u. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 010 455 5632. 

Niet alleen voor uw bedrijfsverhuizing in Capelle aan den IJssel kunt u bij ons terecht. Wij zijn werkzaam in de gehele regio, waaronder: Gouda, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Barendrecht, Rhoon, Nieuwerkerk aan den IJsselBergschenhoekVlaardingenKrimpen aan den IJssel en Ridderkerk.

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen