Ontzorgd verhuizen: seniorenverhuizing

Heeft u een verhuisbedrijf in de wijde omgeving van Rotterdam nodig voor een senioren verhuizing? Jac den Hollander Verhuizingen helpt u graag bij het gehele proces. Met meer dan 100 jaar verhuiservaring weten we dat een verhuizing veel zorgen en stress met zich meebrengt. Ons verhuisteam neemt graag al uw zorgen uit handen zodat u ontzorgd kunt verhuizen en kan genieten van uw nieuwe woning. Dit doen we door al uw wensen in een degelijk plan van aanpak samen te vatten van A tot Z en uw vraag met aandacht te behandelen. Dat geeft een vertrouwd gevoel en geeft een stuk rust dat u goed kunt gebruiken in de hectische tijd van verhuizen.

Onze werkwijze; vakkundige en vlot

Ons uitgangspunt is kwaliteit. Bij iedere verhuizing hanteren wij een professionele en planmatige aanpak die wij altijd in samenspraak met u tot stand brengen. Het gaat hier immers om de verhuizing van uw spullen en u wilt natuurlijk wel dat uw meubels met de grootste zorg verhuisd worden. U bepaalt zelf de datum waarop de verhuizing plaatsvindt. Wij zijn hierin flexibel en we passen ons zo veel mogelijk aan uw wensen en behoeften aan.

Laat ons weten welke werkzaamheden u uit handen wilt geven, dan pakken wij deze graag voor u op. En dat altijd tegen een zeer betaalbaar tarief. Met onze dienstverlening kunt u ontzorgd verhuizen. Wij werken met gediplomeerde verhuizers en een strakke planning die wij met u afstemmen gedurende het gehele proces. Onze diensten zijn mede specifiek gericht op een senioren verhuizing. Van opslag tot het inpakken tot het warme contact. Bij Jac Den Hollander verhuizingen weten we wat er nodig is.

senioren verhuizing ontzorgd verhuizen

Speciale aandacht voor senioren

Wij weten dat een senioren verhuizing vaak veel stress en bewogenheid met zich meebrengt, zowel voor u als voor uw naasten. Hier passen wij onze diensten dan ook op aan om de verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen voor u. Het is daarom voor ons erg belangrijk dat wij uw wensen en verwachtingen voor de verhuizing duidelijk in beeld hebben. Zo bent u als klant en zijn wij als bedrijf allebei goed op de hoogte van wat er precies moet gebeuren. Wij kunnen er dan vervolgens voor zorgen dat alles goed georganiseerd is, zodat u ontzorgd kunt verhuizen. Wij bieden speciale pakketten aan waarin we ons richten op het verhuizen van senioren.

De voordelen van professionele hulp

‘s Ochtends uw oude huis verlaten en ‘s avonds in uw nieuwe huis verder wonen alsof er niets gebeurd is. Dat is mogelijk met de erkende verhuizers van Jac Den Hollander Verhuizingen. Wij bieden verschillende pakketten aan zodat de verhuizing altijd op uw eigen manier gebeurt. Wat wij precies voor u doen tijdens de verhuizing ligt dus aan uw behoeften. Onder meer van alles in- en uitpakken, demonteren en weer monteren of een verhuislift huren kunnen wij regelen. Tevens beschikken wij over de kennis, ervaring, mankracht en materieel voor een deskundige aanpak zodat u ontzorgd kunt verhuizen en kunt genieten van de eerste momenten in uw nieuwe woning. Jac den Hollander Verhuizingen biedt hulp waar nodig met de beste verhouding in prijs en kwaliteit in Rotterdam.

Professionele verhuizing van uw inboedel

Om u de garantie te kunnen geven wanneer er iets niet naar verwachting gaat, werken wij met het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers. Als klant geeft u dit drie belangrijke garanties. Wij sluiten ten eerste voor u een uitgebreide verhuisverzekering af. Hiermee is uw inboedel verzekerd tegen alle verliezen en materiële schade. U kunt ten tweede een beroep doen op de Verhuisgarantie. Door middel van het garantiecertificaat bent u ervan verzekerd dat uw verhuizing door gaat, met een andere Erkende Verhuizer, wanneer wij onvermoed niet meer in staat zijn uw verhuizing uit te voeren. Ten derde biedt het u de garantie dat een aanbetaling tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd, indien u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

Bij Jac den Hollander Verhuizingen begrijpen wij dat een verhuizing een emotionele aangelegenheid is en dat de spullen die in uw huis staan dierbaar zijn voor u. Of het nu gaat om een bank of een dressoir, wij zullen uw meubilair met de grootste zorg behandelen. Als familie kan er soms veel op je bordje komen wanneer het aankomt op het verhuizen van een ouder iemand. Je wilt er zeker van zijn dat dit goed verloopt. Of het nu gaat om een verhuizing naar een aanleunwoning of ouderencomplex, wij helpen graag!

Wilt u ook verhuizen naar uw nieuwe woning zonder zorgen?

Een (senioren)verhuizing in het vooruitzicht? Dan bent u bij Jac den Hollander Verhuizingen aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen leveren wij verschillende verhuisdiensten, onder andere voor ouderen. Wij nemen al uw zorgen uit handen en doen ons uiterste best om de kwaliteit te bieden die u van ons mag verwachten. Zodat u kunt genieten van uw nieuwe plek.

Meer informatie over wat we precies voor u kunnen betekenen en wat wij bieden als senioren verhuisservice? Vertel ons wat u wenst en wij laten u weten hoe we dit voor u mogelijk gaan maken. Bel ons gerust op (010) 455 15 88 of stuur een mail naar info@jacdenhollander.nl. Dan kunnen we met u meedenken en een afspraak inplannen. Benieuwd naar de verhuiskosten? Dan kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.

senioren verhuizing

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen