Bedrijfsverhuizing

De bedrijfsverhuizing laat u met een gerust hart over aan verhuisbedrijf Rotterdam Jac den Hollander, uw partner voor als u gaat verhuizen in of naar Rotterdam. Wij zijn erg trots op het klantenbestand dat nu al tot onze beschikking staat. Jaarlijks voeren wij veel in- en externe kantoorverhuizingen uit. Een goede voorbereiding bepaalt voor het grootste deel het welslagen van uw bedrijfsverhuizing. Het doel: een soepele en efficiënte bedrijfsverhuizing waarbij uw bedrijf zo min mogelijk hinder ondervindt. Goede afspraken, duidelijke offertes en een vast aanspreekbaar persoon horen daar volgens Jac den Hollander Verhuizingen vanzelfsprekend bij.

Een professionele en planmatige aanpak voor uw bedrijfsverhuizing

Het verhuizen van een kantoor, bedrijf of project vraagt om een professionele en planmatige aanpak. Vaak moet het werk tijdens de verhuizing gewoon doorgaan. In ieder geval mag een verhuizing het werk zo weinig mogelijk hinderen. Omdat er steeds meer bedrijven van ICT-apparatuur afhankelijk zijn, moet uw verhuizer daar ook mee om kunnen gaan. Wij ontkoppelen, transporteren alles op de juiste wijze om deze vervolgens weer aan te sluiten. Hiervoor hebben wij speciale services beschikbaar, zoals ICT Services, Cable en Facility Management en Handyman Services.

Bedreven in archiefverhuizingen

Ook de vertrouwelijke gegevens van uw bedrijf zijn bij ons in goede handen tijdens een bedrijfsverhuizing. We zijn betrouwbaar en bedreven in archiefverhuizingen en archiefbeheer voor kortere of langere tijd. De bedrijfsverhuizing laat u dus met een gerust hart aan ons over:

  • Professionele en planmatige aanpak van kantoor- en projectverhuizingen.
  • ICT Services: vakkundig ontkoppelen, transporteren en aansluiten van alle ICT-apparatuur.
  • Cable Management: altijd de meest efficiënte en veilige oplossing in bekabeling.
  • Facility Management: voorraadbeheer, ingangscontrole, veiligstellen, registeren, uitleveren en bijhouden van voorraadadministratie.
  • Archiefverhuizingen, archiefbeheer en archiefopslag voor korte of langere tijd.
  • 000 m3 geconditioneerde en beveiligde boedelopslag.
  • Handyman Services, waaronder het vakkundig demonteren en monteren van (kantoor)meubelen en het ophangen van lampen en schilderijen.
  • Vakkundige en professionele behandeling van kunst en antiek.
  • Altijd de beste verhouding in prijs en kwaliteit.

Bedrijfsverhuizing Rotterdam

Niet alleen voor uw bedrijfsverhuizing in Rotterdam kunt u bij ons terecht. Wij zijn werkzaam in de gehele regio, waaronder: BarendrechtSpijkenisseRhoonNieuwerkerk aan den IjsselCapelle aan den IjsselBergschenhoekVlaardingenKrimpen aan den IjsselSchiedamGouda en Ridderkerk. Vraag een gratis offerte aan op onze website of bel naar 010 455 15 88 voor meer informatie.

Jac den Hollander

Ontdek de kosten van uw verhuizing✔ Zorgeloos verhuizen
✔ Zowel zakelijk als particulier
✔ Erkend verhuisbedrijf

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via (010) 455 15 88, e-mail of ons contactformulier.

Contactgegevens:
info@jacdenhollander.nl
Andries Copierhof 7
3059 LM Rotterdam

Uw verhuizing in goede handen. Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen